Ballenlijnen en vaarwegmarkering

Bent u opzoek naar het huren van ballenlijnen of het laten plaatsen van vaarwegmarkering? Wanneer er gewerkt wordt in de nabijheid van een vaarweg kunnen aanvullende beheersmaatregelen noodzakelijk zijn. Wij verzorgen alle noodzakelijke maatregelen van ballenlijnen tot borden. In afstemming met de vaarwegbeheerder wordt besloten welke maatregelen worden getroffen voor de veiligheid van de scheepvaart en van de mensen die de werkzaamheden uitvoeren.

De inzet van een ballenlijn of aanvullende vaarwegmarkering hangt vaak samen met de inzet van scheepvaartbegeleiding vanaf een patrouillevaartuig. Vanuit het vaarwegmanagementplan wordt vastgesteld welke beheersmaatregelen noodzakelijk zijn om de werkzaamheden of het evenement veilig te laten verlopen. Een ballenlijn huren is vaak nodig wanneer er een gehele stremming van de vaarweg van toepassing is. Ook kan een ballenlijn worden gebruikt om een deel van het vaarwater te markeren. Bijvoorbeeld wanneer werkzaamheden alleen in een deel van een vaarweg plaatsvinden.

Telefoon: 085 13 03 520 Email: [email protected]

Ballenlijnen

Ballenlijn huren en vaarwegmarkering voor evenementen

Ook bij evenementen die vanaf het water plaatsvinden kan het nodig zijn om aanvullende vaarwegmarkering te plaatsen. Ook voor evenementen kunt u bij VTSO een ballenlijn huren of overige markering laten plaatsen. Zoals borden, boeien, verlichting en DRIP’s. Wij beschikken over eigen materialen om de vaarwegmarkering te kunnen plaatsen.

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u aanvullende veiligheidsmaatregelen nodig heeft voor werkzaamheden aan het water. Wij helpen en assisteren u graag met het opstellen van een vaarwegmanagementplan en het treffen van de aanvullende maatregelen zoals vaarwegmarkering of ballenlijnen.

Telefoon: 085 13 03 520 Email: [email protected]