Nautisch adviesbureau | Nautisch advies

Bent u opzoek naar een deskundige partner voor nautisch advies? VTSO is een ervaren nautisch adviesbureau voor werkzaamheden en evenementen vanaf het water. Onze nautisch experts ondersteunen u graag bij diverse nautische vraagstukken, een nautisch veiligheidsplan of vaarwegmanagementplan.

Telefoon: 085 13 03 520 Email: [email protected]

Nautisch advies voor (water)bouw- en infra

Werkzaamheden die vanaf, nabij of boven een vaarweg plaatsvinden moeten goed worden afgestemd met de opdrachtgever, vaarwegbeheerder en andere stakeholders. Bij het aanvragen van een vergunning wordt vaak een vaarwegmanagement plan als eis gesteld. Onze nautisch adviseurs geven graag advies of helpen bij het opstellen van de nodige plannen.

Nautisch advies voor scheepvaartbegeleiding

Voordat scheepvaartbegeleiding plaats kan vinden dient er de nodige afstemming te zijn geweest met de vaarwegbeheerder en andere belanghebbenden binnen of buiten de overheid. Onze nautisch adviseurs verzorgen u graag van nautisch advies voor uw project. Bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan een brug, sluis, kade, baggerwerkzaamheden, bijzonder transport, duikwerkzaamheden of andere werkzaamheden vanaf het water. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nautisch advies bij het opstellen van een vaarwegmanagementplan

Wilt u een vaarwegmanagementplan door één van onze nautisch adviseurs laten opstellen? Omdat onze nautisch experts dagelijks op verschillende projecten door het hele land werken zijn zij op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo werken wij regelmatig op de Maas, de Waal, de Rijn, de IJssel, het Amsterdam-Rijnkanaal, Nederrijn en andere vaarwegen van ons land. Maar ook op de grotere meren zoals het IJsselmeer, Markermeer, Haringvliet, Oosterschelde en Westerschelde. Alle getroffen maatregelen zijn er om te zorgen voor veilig scheepvaartverkeer. Zowel tussen beroepsvaart als pleziervaart. Ook het voorkomen van schade aan kunstwerken, bodembescherming en het milieu maakt onderdeel uit van de afstemming met de vaarwegbeheerder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nautisch advies

Onze nautisch deskundigen denken graag met u mee bij complexe nautische vraagstukken. Zij helpen u graag met advies voor uw situatie. Neem contact met ons nautisch adviesbureau op voor de mogelijkheden.