Scheepvaartbegeleiding in Amsterdam

Het Amsterdam-Rijnkanaal, de Amstel, het IJ, het Noordzeekanaal, de vele havens in de Westpoort en de grachten in de stad. Amsterdam is één van de meest waterrijke steden die ons land rijk is. Regelmatig vinden er werkzaamheden, evenementen of andere activiteiten plaats waarbij scheepvaartbegeleiding noodzakelijk is. De werkzaamheden dienen in goede afstemming met de vaarwegbeheerder plaats te vinden. Zo zorgen wij er voor dat de overige vaarweggebruikers zoals de vele rondvaartboten, ponten, beroepsvaart en pleziervaart zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Het inzetten van scheepvaartbegeleiding in Amsterdam zorgt voor veiligheid en doorstroming op de vaarweg.

Scheepvaartbegeleiding vindt plaats vanaf een patrouilleschip. Hierbij houden wij rekening met de eisen van de vaarwegbeheerder en het type vaarweg. De verkeersleider werkt vanaf dit patrouilleschip en maakt door middel van de marifoon afspraken met passerende scheepvaart. Ook adviseren wij u graag aan de voorkant door het opstellen van de nodige nautische plannen ten behoeve van de juiste vergunningen. Wij voorzien u graag van nautisch advies en helpen u met alle nautische vragen.

VTSO verzorgt scheepvaartbegeleiding in heel Nederland. Bent op op zoek naar de inzet van scheepvaartbegeleiding in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scheepvaartbegeleiding in Amsterdam